2e hands brommobiel

Een ruim aanbod aan tweedehands brommobielen

Wilt u een 2e hands brommobiel kopen? Maak kennis met Brommobiel Utrecht. Wij zijn een autobedrijf uit Utrecht met een breed aanbod aan 2e hands brommobiels. Sinds onze oprichting zijn we uitgegroeid tot dé leverancier van brommobiel occasions in midden Nederland. We hebben een uitgebreid assortiment met brommobiels van verschillende bekende merken, waaronder Ligier en Microcar. Een 2e hands brommobiel is een kleine auto die een wettelijke maximum snelheid van 45 kilometer per uur kent. De auto is al eerder gebruikt en er is dus al een kentekenbewijs voor afgegeven. De occasions van Brommobiel Utrecht zijn van hoge kwaliteit en worden aangeboden tegen scherpe prijzen. Als autobedrijf leveren we daarnaast het complete pakket en kunnen we ook onderhouds- en reparatiewerkzaamheden van de occasion verzorgen. Benieuwd naar ons aanbod? Kijk dan eens naar de voorraad op onze website!

No posts to show. Check posts query.

Waarom een 2e hands brommobiel kopen?

Bent u niet in het bezit van een autorijbewijs, of is deze verlopen? Het aanschaffen van een 2e hands brommobiel is dan dé oplossing om toch de mobiliteit van een auto te behouden. Een brommobiel is een kleine auto waarmee maximaal 45 kilometer per uur gereden mag worden (al raden wij een maximum van 55 kilometer per uur aan wegens in verband met de verkeersveiligheid). De brommobiel maakt weinig geluid, is zuinig in energieverbruik en erg modern. Het voertuig beschikt over dezelfde luxes als een gewone auto (zoals een radio of airconditioning). Om een 2e hands brommobiel te mogen besturen dient u in het bezit te zijn van een AM-rijbewijs (een brommerrijbewijs).

Over Brommobiel Utrecht

Brommobiel Utrecht is een autobedrijf uit Utrecht dat zich gespecialiseerd heeft op het gebied van brommobielen. Sinds onze oprichting in 1995 zijn we uitgegroeid tot dé leverancier van brommobielen in omgeving Utrecht. We beschikken over veel kennis en ervaring over brommobielen en adviseren u graag bij het maken van een keuze. Wij hebben goede service hoog in het vaandel staan en geven u daarom altijd veel persoonlijke aandacht en eerlijk advies. Naast de verkoop van 2e hands brommobielen (alsmede nieuwe brommobielen) verzorgen we reparatie- en onderhoudswerkzaamheden, bieden we een thuisbezorgservice aan en vervangend vervoer tijdens reparaties of onderhoud.

Benieuwd naar het aanbod aan 2e hands brommobielen?

Bent u geïnteresseerd in ons assortiment aan 2e hands brommobielen? Komt u dan gerust eens langs bij ons op locatie, of bekijk het aanbod via de website. Bij vragen of opmerkingen kunt u vrijblijvend contact opnemen. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 – 2512638, per e-mail of via het contactformulier.

Bezoekadres

  • Brommobiel Utrecht
  • Nicolaasweg 68
  • 3581 VJ Utrecht

Contactinformatie