030 - 2512638 |
 

45 km auto kopen

Wilt u een 45 km auto kopen? Dan bent u bij Brommobiel Utrecht aan het juiste adres. Wij leveren al sinds 1995 45 kilometer auto’s in Utrecht en de omgeving daarvan. Brommobiel Utrecht levert 45 km auto’s van Ligier en Microcar en kan ook onderhoud verrichten van diverse andere merken. Omdat wij naast een brommobielspecialist ook een autobedrijf hebben, kunnen we u een compleet pakket aanbieden. Voor alle service op het gebied van een gewone auto of een 45 km auto kunt u dus bij ons terecht! Onze servicegraad is zeer hoog. Zo bezorgen wij uw 45 km auto ook thuis als u deze bij ons aanschaft! Meer weten over het 45 km auto kopen bij Brommobiel Utrecht? Neem dan even contact met ons op of bekijk ons aanbod op de site.

Ligier JS50L DCI SPORT
€ 16.585,-

Bouwjaar:
2019
Km-stand:
1 KM
Brandstof:
Diesel

Bekijk brommobiel

Ligier JS50L DCI Elegance
€ 16.585,-

Bouwjaar:
2019
Km-stand:
1 KM
Brandstof:
Diesel

Bekijk brommobiel

Microcar M.GO 6 X DCI
€ 15.950,-

Bouwjaar:
2019
Km-stand:
1 KM
Brandstof:
Diesel

Bekijk brommobiel

Bekijk meer aanbod

Waarom een 45 km auto kopen?

Een brommobiel is een auto die officieel tot 45 kilometer per uur mag rijden. Daarom wordt de auto ook wel simpelweg een 45 km auto genoemd. Anders dan bij een gewone auto mag u de 45 km auto al besturen met een AM-rijbewijs (een bromfietsrijbewijs). Dat maakt de 45 km auto een zeer geschikte kandidaat als auto in het geval dat uw autorijbewijs niet meer wordt verlengd of is verlopen. U kunt dan namelijk een AM-rijbewijs aanvragen bij de gemeente. Door een 45 km auto te kopen bent u ook in die situatie bijna net zo mobiel! In wezen is de 45 kilometer auto namelijk gewoon een kleine auto. Op bijna alle fronten doet deze niet onder voor een gewone auto. Bijkomend voordeel is nog dat een APK niet wettelijk verplicht is voor een 45 km auto.

Over Brommobiel Utrecht

Brommobiel Utrecht is al sinds 1995 brommobielspecialist. Sinds onze overname in 2007 zijn we daarnaast ook een autobedrijf. Een 45 km auto kopen bij Brommobiel Utrecht betekent:

  • Ervaring: al sinds 1995 leveren wij brommobielen van Ligier en Microcar;
  • Veel persoonlijke aandacht en altijd eerlijk advies;
  • Grote voorraad van zowel nieuwe als tweedehands 45 km auto’s;
  • Tevens een ruime voorraad aan diverse onderdelen;
  • Thuisbezorgservice;
  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie op een nieuw aangeschafte 45 kilometer auto;
  • Vervangend vervoer bij reparaties of onderhoud;

Neem contact op!

Wilt u een 45 km auto kopen? Doe dit dan bij Brommobiel Utrecht! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over de 45 km auto of een vrijblijvende offerte. U kunt ons bellen op 030 – 2512638, een e-mail sturen of het contactformulier invullen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Moet je een rijbewijs hebben om in een brommobiel te mogen rijden?

Ja, minimaal een AM-rijbewijs (=bromfietsrijbewijs). Indien uw autorijbewijs is verlopen kunt u deze bij het gemeentehuis omruilen voor een AM-rijbewijs.

Is het mogelijk om een brommobiel in termijnen te betalen?

Zeker! Bij Brommobiel Utrecht heeft u de mogelijkheid om een brommobiel in één betaling te voldoen, maar ook om te leasen en per maand af te betalen.
Houdt er wel rekening mee dat u bij aanschaf een eigen inleg moet bijdragen. Dit kan bij ons ook in de vorm van een auto / brommobiel inruilen.
Bekijk onze website voor meer informatie over onze lease mogelijkheden.

Welke merken brommobielen kan ik bij jullie vinden?

Bij Brommobiel Utrecht werken we voornamelijk met de merken Ligier en Microcar.
Voor het exacte aanbod kan je alle modellen op de website bekijken!

Kan ik ons huidige voertuig inruilen?

Als u bij ons een nieuwe of gebruikte brommobiel koopt kunt u altijd uw huidige auto of brommobiel inruilen. Omdat wij naast ons brommobielbedrijf ook een autobedrijf hebben kunnen wij eenvoudig en tegen een goede prijs elk merk auto inruilen, zodat u zorgeloos kunt overstappen.

Kan ik bij jullie terecht voor tweedehands brommobielen?

Uiteraard! Bij ons vindt u zowel gebruikte modellen en splinternieuwe brommobielen.
Wil je graag de modellen eerst ervaren? Kom dan langs voor een proefrit en gratis advies!

Mag een brommobiel op het fietspad rijden?

Nee, alleen een invalidevoertuig (Canta, breedte 110cm) mag op het fietspad. Een brommobiel (breedte 140cm) moet op de rijbaan voor auto’s.