Brommobiel occasion kopen

Wilt u een brommobiel occasion kopen?

Bent u op zoek naar een brommobiel occasion? Brommobiel Utrecht helpt u graag verder! Wij beschikken over een breed assortiment aan brommobiel occasions. Bij ons bent u dus zeker aan het goede adres. Brommobiel Utrecht is al vele jaren (sinds 1995!) een gevestigde naam in midden Nederland als het gaat om brommobielen. Brommobiel occasions zijn tweedehands auto’s met een wettelijke maximum snelheid van 45 kilometer per uur. Wij specialiseren ons op het gebied van deze voertuigen en kunnen u alle diensten aanbieden die u nodig heeft. Een brommobiel occasion kopen bij Brommobiel Utrecht betekent kopen bij een bedrijf dat een hoge servicegraad aanbiedt. Indien gewenst kunnen we bijvoorbeeld de brommobiel occasion bij u thuis afleveren! Op zoek naar meer informatie over brommobiel occasions? Informeer gerust verder door contact op te nemen.

No posts to show. Check posts query.

Waarom een brommobiel occasion kopen?

Een brommobiel occasion is soms een goed alterantief voor een nieuwe brommobiel. Er geldt voor de brommobiel occasion een maximale snelheid van 45 kilometer per uur. Brommobiel Utrecht raadt een maximum van 50 tot 55 kilometer per uur aan, dat is in praktijk gewoon veiliger: u kunt dat beter met het verkeer mee rijden. Voor het gebruik van de brommobiel occasion heeft u alleen een AM-rijbewijs nodig. Dat maakt de brommobiel occasion een zeer geschikt voertuig als uw gewone auto rijbewijs niet meer wordt verlengd. U kunt dan eenvoudig bij het gemeentehuis uw verlopen rijbewijs omruilen voor een AM-rijbewijs,  daarna mag u met de brommobiel occasion de weg op. Zo blijft u ook na het verlopen van uw rijbewijs mobiel, een ideale oplossing! De brommobiel occasion is eigenlijk een kleinere versie van een gewone auto, met dezelfde luxe inbegrepen. Denk aan een goede kachel, ruitenwissers en flinke laadruimte.

Over Brommobiel Utrecht

Sinds 1995 heeft Brommobiel Utrecht zich toegelegd op de verkoop van brommobiel occasions en nieuwe brommobielen. In 2007 is ons bedrijf overgenomen, waarmee we er ook een autobedrijf bijkregen. Brommobiel Utrecht staat voor:

  • Veel ervaring;
  • Persoonlijke benadering en eerlijk advies;
  • Grote voorraad aan brommobiel occasions;
  • Altijd onderdelen op voorraad ten behoeve van reparaties;
  • Thuisbezorgservice;
  • Vervangend vervoer bij reparaties of onderhoud;

Ja, ik wil een brommobiel occasion kopen!

Bekijk het assortiment op onze site als u een brommobiel occasion wil kopen, of neem even contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 030 – 2512638, per e-mail en middels het contactformulier.

Bezoekadres

  • Brommobiel Utrecht
  • Nicolaasweg 68
  • 3581 VJ Utrecht

Contactinformatie