Op zoek naar een tweedehands brommobiel?

Wilt u een brommobiel tweedehands kopen? Maak dan kennis met Brommobiel Utrecht, dé brommobiel specialist van midden Nederland! Al sinds geruime tijd zijn wij dé leverancier van tweedehands brommobiels in Utrecht en de omgeving daarvan. In ons assortiment treft u brommobiels die tweedehands zijn aan van diverse merken, zoals Ligier en Microcar. Wij zijn expert op het gebied van brommobiel en kunnen u het complete pakket bieden. Zo kunnen we ook het onderhoud van de tweedehands brommobiel voor u verrichten. Onze gevestigde naam staat bekend om onze hoge servicegraad, een naam die we graag in stand houden. Zo is het ook mogelijk dat we uw brommobiel tweedehands bij u thuis afleveren. Wilt u meer informatie ontvangen over een brommobiel tweedehands? Informeer gerust eens verder door contact op te nemen.

No posts to show. Check posts query.

Waarom een brommobiel tweedehands kopen?

Verloopt uw rijbewijs binnenkort? Of bent u op zoek naar een andere manier om zonder gewoon auto rijbewijs mobiel te blijven? Dan is een brommobiel die tweedehands is een perfecte oplossing voor uw situatie. Dit is een kleine auto met een wettelijke maximum snelheid van 45 kilometer per uur. Uit een oogpunt van verkeersveiligheid zijn wij echter van mening dat een maximum snelheid van 55 kilometer per uur veiliger is. Een tweedehands brommobiel maakt weinig geluid, is energiezuinig en krachtig en zéér modern. Het is voorzien als vergelijkbare luxes als een gewone auto, wat het tot de perfecte vervanging maakt. U hoeft enkel in het bezit te zijn van een AM-rijbewijs, welke u eenvoudig bij het gemeentehuis kunt aanvragen als uw huidige rijbewijs is verlopen.

Over Brommobiel Utrecht

Brommobiel Utrecht is een brommobielspecialist en autobedrijf dat in Utrecht gevestigd is. Wij begonnen in 1995 als derde in Nederland met het verkopen van brommobiels die tweedehands of nieuw zijn. We beschikken over een hoop kennis en ervaring omtrent tweedehands brommobiel en geven u altijd veel persoonlijke aandacht en eerlijk advies. Ook bieden we een thuisbezorgservice aan, zodat u bij ons een brommobiel tweedehands kunt kopen die bij u thuis wordt afgeleverd.

Contact opnemen?

Zou u graag een tweedehands brommobiel kopen en bent u benieuwd naar ons assortiment? Kom dan gerust eens bij ons langs, bekijk het assortiment op de website of neem even contact op om verder te informeren! Dat kan per telefoon via 030 – 2512638, door een e-mail te sturen of een bericht via het contactformulier achter te laten.

Bezoekadres

  • Brommobiel Utrecht
  • Nicolaasweg 68
  • 3581 VJ Utrecht

Contactinformatie