Brommobiel huren

Een brommobiel huren (leasen) is voor veel mensen een geweldige uitkomst. Wil je bijvoorbeeld in een brommobiel rijden, maar deze niet kopen? Of ben je nog jong en heb je nog geen autorijbewijs, maar zoek je wel een tussenoplossing waarmee je toch de weg op mag? Brommobiel Utrecht helpt je daar graag bij door het verhuren van brommobielen. Wij zijn een brommobiel specialist gevestigd in het hart van Nederland.

Heb je interesse in het huren van een brommobiel? Neem dan gerust contact met ons op via onderstaande knop. Ook als je vragen hebt staan we je graag te woord.

Neem contact op

Brommobiel huren bij Brommobiel Utrecht

  • Levering aan huis
  • Eerlijk advies en advies op maat
  • Vrijblijvende afspraak
  • Dealer van de grootste brommobiel merken
  • Expertise en kennis

Zeer betrouwbaar garagebedrijf. De sympathieke eigenaar dacht met ons mee. De aanschaf van een Canta, dat doe je immers niet over 1 nacht ijs. Dank voor alle service. We zijn echt heel blij dat we bij dit bedrijf uit zijn gekomen voor onze eerste tweedehands Canta.
Lekker brommen, zin in.

Sippy ten Brink, review via Google

Goede service, vriendelijke mensen, fijne garage! Mijn moeder heeft net sinds vandaag haar 2de 2dehands brommobiel hier gehaald. Alles netjes volgens afspraak in orde gemaakt en de brommobiel rijdt geweldig.

De mensen hier nemen de tijd voor je en hebben ook echt verstand van brommobielen.

Je kunt hier gerust heen voor een nieuwe of gebruikte brommobiel!

Koen Franssen, review via Google

Is een brommobiel geschikt voor u?

Een brommobiel huren (leasen) kan voor veel mensen erg fijn zijn, zoals voor jongeren boven de 16 en voor ouderen. Jongeren rijden in de 45 km auto tot ze hun rijbewijs hebben gehaald en in een normale personenauto mogen rijden. Met een brommobiel komen ze toch gemakkelijk van A naar B. Ook voor ouderen waarvan het rijbewijs is verlopen of niet verlengd wordt is een brommobiel de perfecte oplossing.

U mag een brommobiel besturen wanneer u een AM-rijbewijs bezit, deze kunt u aanvragen bij de gemeente. Voor jongeren en ouderen kan de eenmalige aankoop van een brommobiel een flinke investering zijn, daarom bieden wij private lease (vorm van huren) van brommobielen aan. Zo bent u niet in één keer een groot bedrag kwijt.

brommobiel huren

Brommobiel: dezelfde voordelen als een auto

Een brommobiel huren biedt bijna dezelfde voordelen als een gewone auto huren. Eigenlijk is een brommobiel gewoonweg een kleine auto die tot maximaal 45 km per uur mag rijden. Brommobiel Utrecht laat de auto’s daarentegen, vanuit een oogpunt van veiligheid, tot 55 km per uur rijden. Een extra voordeel van een brommobiel is dat de DCI motor weinig brandstof verbruikt, waardoor hij zuinig en milieubesparend is. Al met al is het een handig vervoersmiddel wanneer u geen rijbewijs heeft, maar toch gemakkelijk heen en weer wilt reizen.

Verschillende modellen

Bij ons kunt u verschillende brommobiel modellen huren. Wij verhuren de beste merken, zoals Ligier en Microcar. Ligier en Microcar zijn de meest gevraagde merken in Nederland. U kunt zelf kiezen of u voor een chique en sportief, slim en praktisch of wendbaar en functioneel model gaat. Wanneer u voor chique en sportief gaat, komt u al gauw bij het merk Ligier uit. Met slim en praktisch bij Microcar en bij wendbaar en functioneel bij Ligier Professional. Waar u de brommobiel ook voor wilt gebruiken, onze brommobielen voldoen altijd aan uw wensen.

Brommobiel huren? Neem contact op

Wilt u een brommobiel huren (private leasen) bij brommobiel Utrecht? Neem gerust contact met ons op, we helpen en informeren u graag. Wilt u toch liever een brommobiel kopen of leasen? Ook dat is bij ons mogelijk. U kunt ons bereiken via telefoonnummer 030 – 2512638 of een e-mail sturen naar info@brommobielutrecht.nl.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.