Brommobiel leasen

Een brommobiel leasen kan voor vele mensen een uitkomst zijn. Wilt u een brommobiel rijden, maar wilt u het aankoopbedrag van een 45 km auto niet in één keer betalen? Of bent u een jongere en zoekt u naar een middenweg, totdat u in een gewone auto mag rijden? Bij Brommobiel Utrecht kunt u voor een vast bedrag per maand in bijvoorbeeld een Ligier of een Microcar rijden! Dankzij dit abonnement in samenwerking met onze importeur Ligier Group Benelux weet u altijd precies waar u aan toe bent én komt u niet voor onverwachte kosten te staan. Leasejebrommobiel, lekker eenvoudig: u hoeft alleen nog te tanken.

Lease vandaag nog een 45 km auto of neem contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

“Leasejebrommobiel” – Het concept

Leasejebrommobiel is een uniek alles-in-een concept, waarbij je eigenlijk een brommobiel abonnement afsluit. Geen verrassingen, geen bijkomende kosten. Een abonnement bij Leasejebrommobiel is eigenlijk operationele lease maar dan voor privé gebruik. U stelt een brommobiel samen binnen het aanbod en sluit daarvoor een leasecontract af. U selecteert een leaseperiode (12, 24, 36 of 48 maanden) samen met een schatting van jaarkilometers, vanaf 5.000 contractkilometers per jaar. Vervolgens betaalt u een vast bedrag per maand waarin alle kosten van de auto zijn inbegrepen, alleen de brandstofkosten betaalt u zelf.
Na afloop van het leasecontract levert u de auto zonder enige verplichting weer in!

Hoe werkt leasen bij Brommobiel Utrecht?

Het leasen van een brommobiel kan voor vele mensen een goede keuze zijn, waaronder voor jongeren. Zij rijden in deze 45 km auto, totdat ze hun autorijbewijs gehaald hebben en in een normale personenauto kunnen rijden. Voor hen en voor ouderen kan de eenmalige aanschaf van bijvoorbeeld een Microcar een flinke investering zijn. Kies voor lease en houd de kosten in de hand!

Dit maandbedrag is inclusief:

 • Onderhoud: Voor al het onderhoud kunt u terecht bij uw eigen dealer, zodat u altijd met een veilige wagen de weg op kunt
 • Verzekering: Alle zaken zijn via één partij geregeld: uw dealer. Het maandbedrag is inclusief all-risk verzekering!
 • Reparaties: Gaat uw brommobiel onverhoopt stuk of loopt hij tijdens het rijden schade op? Hij wordt kosteloos voor u gerepareerd, u betaald enkel uw eigen risico en evt. vervangend vervoer.

Doordat bovenstaande zaken bij de prijs inbegrepen zijn, hoeft u alleen de brandstofkosten zelf te betalen. U hoeft alleen maar te tanken, de rest regelen wij!

De voordelen van 45 km auto privé leasen

Wanneer u er voor kiest om een 45 km auto privé te leasen, geniet u van een hoop voordelen. Dat u nooit voor vervelende verrassingen komt te staan is er één van. Maar ook:

 • U rijdt altijd in een nieuwe brommobiel, na afloop van het contract komt er weer een nieuwe brommobiel
 • U rijdt voor een vast bedrag per maand;
 • Rente, onderhoud, vervanging van de banden en reparatie zijn bij deze vaste kosten inbegrepen;
 • Het maandbedrag is inclusief een all-risk verzekering, dat is uniek. Lekker gemakkelijk: gewoon één all-in tarief.
 • Wij van Brommobiel Utrecht zijn en blijven uw contactpersoon. U heeft één aanspreekpunt;
 • Geen onverwachte verrassingen of kosten. U hoeft alleen nog maar te tanken, de rest verzorgt uw garage;
 • Heeft u al een auto of brommobiel? Uw huidige auto of brommobiel kunt u bij ons inruilen!

Door onze vroege start met de verkoop van brommobielen is er sprake van een flinke voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Ervaringen van tevreden klanten

Al vele klanten zijn dankzij onze dienstverlening voorzien van de mobiliteit die zij wensen:

Ik heb vorige week een brommobiel gekocht bij Brommobiel Utrecht en ik ben super tevreden. De service is super en de medewerkers gaven mij veel vertrouwen. Bij de thuisbezorging van de brommobiel ontving ik een mooie plant. Bedankt voor het wederzijds vertrouwen.

Dé dealer sinds 1995

Wij zijn sinds 1995 dé dealer van brommobielen in midden Nederland. Bij ons bent u te allen tijde gegarandeerd van goed en eerlijk advies. Wilt u een brommobiel leasen, of een nieuw of occasion model aanschaffen? Doordat wij jarenlange ervaring hebben met de verkoop van deze 45 km auto moet u bij ons zijn! Kiest u voor ons? Geniet van de volgende voordelen:

 • Veel ervaring
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Ruime voorraad
 • Thuisbezorgservice
 • Minimaal 2 jaar garantie op de aanschaf van een nieuwe wagen
 • 2 jaar 24/7 pechhulpdekking op iedere nieuwe brommobiel - naar wens te verlengen
 • Auto of brommobiel inruilen bij het leasen van een brommobiel

Particulier leasen? Vraag een offerte aan!

Klinken de voordelen die particulier leasen met zich meebrengen u als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie of kom eens langs! Dan kunt u ons uitgebreide aanbod onder het genot van een kopje koffie bekijken én vertellen wij u meer over de prijzen en mogelijkheden. Bij vragen of opmerkingen kunt u gerust contact opnemen door te bellen naar 030-2512638 of het contactformulier in te vullen. Of lees de veel gestelde vragen.

Bezoekadres

 • Brommobiel Utrecht
 • Nicolaasweg 68
 • 3581 VJ Utrecht

Contactinformatie