Ligier

Bij Brommobiel Utrecht kunt u een Ligier brommobiel kopen. Wij zijn een brommobielspecialist gevestigd in het hart van Nederland en leveren nieuwe brommobielen van de merken Ligier en Microcar. Ook kunt u bij ons terecht voor een gebruikte Ligier brommobiel. Ligier is een merk voor brommobielen en heeft samen met Microcar een marktaandeel van ruim 60% in Nederland. Ons bedrijf is een van de oudste leveranciers van de Ligier brommobiel. Al in 1995 begonnen wij namelijk met de verkoop van brommobielen van Ligier. Brommobiel Utrecht heeft naast een brommobielbedrijf ook een autobedrijf. We kunnen u daarom complete service aanbieden als u een Ligier brommobiel wilt kopen. Zo kunt u ook uw oude auto inruilen als u besluit een Ligier brommobiel te kopen. Ook een Ligier brommobiel kopen? Vraag dan gerust meer informatie of een offerte aan door even contact op te nemen.

Waarom een Ligier brommobiel kopen?

Wist u dat u met een Ligier brommobiel bijna van dezelfde voordelen als van een gewone auto kunt genieten? Een brommobiel is een kleine auto die tot maximaal 45 km p/u mag rijden (hoewel wij de auto’s uit een oogpunt van veiligheid tot 55 km p/u laten rijden). De Ligier brommobiel is stil, energiezuinig, krachtig en boven alles modern. Al het luxe dat in een gewone auto gevonden kan worden kan ook in de Ligier brommobiel ingebouwd worden. Dat maakt dat u met de brommobiel van Ligier bijna net zo mobiel kunt zijn als met een gewone auto. Echter is een brommobiel niet aan een APK onderworpen en hoeft u slechts een AM-rijbewijs te hebben, in tegenstelling tot een gewoon autorijbewijs.

Over Brommobiel Utrecht

Koop uw Ligier brommobiel bij Brommobiel Utrecht en geniet van allerlei voordelen:

  • Wij hebben veel ervaring met Ligier brommobielen en andere brommobielen;
  • Veel persoonlijke aandacht en altijd goudeerlijk advies;
  • Een ruime voorraad aan Ligier brommobielen;
  • We kunnen de brommobiel van Ligier bij u thuis afleveren;
  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie als de brommobiel nieuw aangeschaft wordt;

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u interesse in een Ligier brommobiel? Dan kunt u gerust contact opnemen om verder te informeren. Wij kunnen ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Contact opnemen kan per telefoon door te bellen naar 030 – 2512638. Ook kunt u een e-mail sturen of het contactformulier op de website invullen.

Bezoekadres

  • Brommobiel Utrecht
  • Nicolaasweg 68
  • 3581 VJ Utrecht

Contactinformatie