Microcar brommobiel kopen?

Wilt u graag een Microcar kopen? Wanneer u eigenlijk liever in een auto rijdt, maar u beschikt helaas niet over een volledig autorijbewijs, dan is een brommobiel van het merk Microcar een goede optie. Deze 45 km auto mag u namelijk al rijden met een AM-rijbewijs.

Brommobiel Utrecht is een brommobiel dealer en bij ons vindt u een ruim assortiment aan modellen én uitvoeringen waar u een keuze uit kunt maken. Met een Microcar bent u weer mobiel en kunt u gaan en staan waar u wilt. Boodschappen doen, naar vrienden, door heel Nederland rijden of even naar de stad: het is allemaal weer mogelijk. Op de fiets door de regen is verleden tijd!

Neem contact op

Waarom veel mensen voor Brommobiel Utrecht kiezen

 • Deskundig advies
 • Ruime voorraad
 • Thuisbezorgservice
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • 2 jaar 24/7 pechhulpdekking
 • Inruilen mogelijk

Zeer betrouwbaar garagebedrijf. De sympathieke eigenaar dacht met ons mee. De aanschaf van een Canta, dat doe je immers niet over 1 nacht ijs. Dank voor alle service. We zijn echt heel blij dat we bij dit bedrijf uit zijn gekomen voor onze eerste tweedehands Canta.
Lekker brommen, zin in.

Sippy ten Brink, review via Google

Goede service, vriendelijke mensen, fijne garage! Mijn moeder heeft net sinds vandaag haar 2de 2dehands brommobiel hier gehaald. Alles netjes volgens afspraak in orde gemaakt en de brommobiel rijdt geweldig.

De mensen hier nemen de tijd voor je en hebben ook echt verstand van brommobielen.

Je kunt hier gerust heen voor een nieuwe of gebruikte brommobiel!

Koen Franssen, review via Google

Dezelfde regels als voor auto’s

Een Microcar brommobiel is een voertuig dat op een kleine personenauto lijkt. Maar op technisch gebied als een bromfiets wordt gezien. Zowel binnen als buiten de bebouwde kom mag u met deze wagen 45 km per uur. Voor brommobielen gelden dezelfde regels als voor auto’s. Het is dus geen invalidewagen.

Bekijk de ruime collectie vandaag nog en lees meer over de mogelijkheden. Meer weten? Neem gerust contact op.

Een goede manier om verantwoord, prettig én veilig mobiel te zijn én te blijven.

Microcar kopen: goede tussenoptie voor 16-jarigen

Om in deze 45 km wagen te mogen rijden moet u uw AM-rijbewijs gehaald hebben. Wellicht bent u 16 jaar oud en heeft u enkel een scooterrijbewijs. Maar u wilt wel de vrijheden van een auto ervaren. Dan is een Microcar kopen een goede tussenoptie.

Toch mobiel met een Microcar Brommobiel

Heeft u geen volledig rijbewijs meer? Dan houdt u automatisch het AM-rijbewijs. Ruil uw autorijbewijs in voor een AM-rijbewijs en koop een nieuwe brommobiel. Een goede manier om verantwoord, prettig én veilig mobiel te zijn én te blijven!

De voordelen van een 45 km auto

Maar waarom een brommobiel? Wanneer u er voor kiest om een Microcar te kopen, geniet u van een hoop voordelen. Deze voordelen hebben we voor u op een rijtje gezet, zodat u de afweging zelf kunt maken:

 • U heeft geen autorijbewijsnodig, alleen een AM-rijbewijs
 • U hoeft geen wegenbelasting te betalen
 • Er is geen APK-keuring benodigd
 • U geniet van automatische transmissie
 • De DCI motor verbruikt weinig brandstof, waardoor hij zuinig en milieubesparend
  is

Brommobiel Utrecht is al sinds 1995 dé brommobiel dealer van midden Nederland.

De Microcar M.GO

Wij hebben een ruim assortiment aan Microcar modellen en uitvoeringen. Zo bieden wij nieuwe Microcar en Ligier brommobielen aan. Wat ze gemeen hebben, is de schone DCI motor. De DCI zorgt voor meer rust en comfort tijdens het rijden.

M.GO is het meest bekende model van Microcar. Wat de M.GO zo bijzonder maakt, is het nieuwe dashboard met vele opbergvlakken. Daarnaast zit u heerlijk comfortabel dankzij veel hoofd- en beenruimte. Hiermee stapt u ook makkelijker in en uit.

Gebruikte brommobielen

Naast de allernieuwste modellen en uitvoeringen verkopen wij ook gebruikte brommobielen. Deze zijn goedkoper in prijs en hebben al wat kilometers op de teller staan. Echter zijn de gebruikte brommobielen nog prima te gebruiken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een Microcar Premium Highland X DCI motor of een Ligier JS50 L Elegance DCI Colorline. Zeer nette, schadevrije brommobielen en zo goed als nieuw.

Dé Microcar dealer sinds 1995

Wij zijn een in Utrecht gevestigde brommobielspecialist én autobedrijf. Wij waren één van de eerste bedrijven van Nederland die begonnen met de verkoop van deze 45 km wagen. Door de jaren heen hebben we al een hoop kennis opgedaan op dit gebied.

Kiest u voor het kopen van een microcar bij ons? Dan kiest u voor ervaring, kennis en 2 jaar garantie.
De voordelen van Brommobiel Utrecht:

 • Veel ervaring in dit vak
 • Persoonlijke aandacht en een goudeerlijk advies
 • Ruime voorraad
 • Thuisbezorgservice
 • 2 jaar garantie op de aanschaf van een nieuwe Microcar
 • Het is mogelijk om de wagen te leasen
 • U kunt uw auto inruilen

Microcar kopen of testrit maken?

Wilt u een brommobiel Microcar kopen bij ons of wilt u eerst een testrit maken? Neem een kijkje tussen ons aanbod en maak een keuze uit de nieuwe of gebruikte brommobielen uit ons assortiment. Ga bijvoorbeeld voor een Microcar M.GO Highland of voor de meer luxere Ligier brommobiel. Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of een offerte wilt aanvragen.

U kunt natuurlijk ook altijd een bezoek brengen aan onze showroom of de veel gestelde vragen lezen. We voorzien u graag van de informatie die u nodig heeft om de juiste keuze te maken.

Contact opnemen is mogelijk door te bellen naar 030-2512638 of het contactformulier in te vullen. We helpen u van harte verder.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.