Microcar M.GO

Zoek je naar een Microcar M.GO, de praktische brommobiel? Deze koop of lease je bij Brommobiel Utrecht. De voordelen van dit type Mircocar zijn: een ruime, hoge instap, hoge zitpositie, en een enorme vlakke laadruimte zónder tildrempel. Daarnaast heeft de M.GO een stoer uiterlijk.

We verkopen of leasen de Microcar M.GO voor een scherpe prijs. De brommobiel is voor iedereen betaalbaar. Geïnteresseerd geraakt in deze 45 km auto? Je mag altijd even bij ons langskomen voor een gratis testrit.

Waarom een Microcar M.GO kopen of leasen bij Brommobiel Utrecht?

  • Ervaring: al sinds 1995 leveren wij brommobielen van Ligier en Microcar;
  • Veel persoonlijke aandacht en altijd eerlijk advies;
  • Grote voorraad van zowel nieuwe als tweedehands 45 km auto’s;
  • Tevens een ruime voorraad aan diverse onderdelen;
  • Thuisbezorgservice;
  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie op een nieuw aangeschafte 45 kilometer auto;
  • Vervangend vervoer bij reparaties of onderhoud;

Brommobiel met diverse SUV-details

De stoere Microcar M.GO brommobiel heeft diverse echte SUV-details. Zoals de kunststof dorpel- en wielkastranden, kunststof voor- en achterbumper en de voertuighoogte. Je ziet direct dat dit een uniek en bijzonder ontwerp is. Ook de geïntegreerde Bull-bars, voor en achter, zijn onderscheidend.

Wil je maximale ruimte en tegelijk een stoere, zeer praktische brommobiel? Dan is de Microcar M.Go precies wat je zoekt. Wij hebben dit type voor je klaarstaan.

De zeer luxe Microcar M.GO

Wil je het liefst een luxe brommobiel kopen? Wie luxe gewend is of luxe zoekt, zit meteen goed in de nieuwe Microcar M.GO. De LED-dagrijverlichting, LED verlichting achter, 14 of zelfs 15 inch lichtmetalen velgen, elektrische ramen, centrale deurvergrendeling en metallic lak zonder meerprijs zijn allemaal mogelijkheden. Tip: bestel je nieuwe Microcar M.GO met een blackline (dak in zwart hoogglans). Dat staat echt heel luxe!

De veiligheid staat voorop

Naast luxe is veiligheid ook belangrijk bij de aanschaf van een 45 km auto. We kunnen je verzekeren dat de Microcar M.GO een veilige brommobiel is. Want Microcar zet in op de belangrijkste zaken als het gaat om veiligheid. Zo zijn alle brommobielen uitgerust met een zeer sterk aluminium frame, een soort kooi, waaromheen het plaatwerk is gemonteerd. De inzittenden zitten dan degelijk en zo veilig mogelijk.

De bekende airbag en ABS-remsystemen zijn voor de veiligheid nodig bij een auto. Echter zijn deze systemen minder effectief bij een brommobiel door de lage snelheid van 45 kilometer per uur.

Hoog zitten in je 45 km auto

Daarnaast heeft de Microcar M.GO een fijne, hoge zitpositie. Zo zie je onder alle omstandigheden goed waar je rijdt en of het veilig is. Ook lange bestuurders zitten fijn in deze brommobiel. Tot slot: het gebruikte plaatwerk is opvallend sterk, mooi gevormd en stevig. Niet voor niks zijn de brommobielen van Microcar veilig en stevig waar het moet en licht waar het kan.

De bijzondere DCI motor van Ligier en Microcar

Dankzij de unieke DCI motor van Ligier en Microcar kan er een bijzondere elektrische stuurbekrachtiging worden geleverd en airconditioning is ook gewoon mogelijk. Deze motor bekrachtigt stationair 5x meer dan op snelheid. Hierdoor wordt parkeren leuk en is rijden op snelheid veilig.

Ook de airconditioning in de Microcar M.GO kan alleen werken dankzij de bijzondere DCI motor. Deze motor kan als enige tijdelijk meer vermogen leveren tijdens bijvoorbeeld het optrekken, of voor het stoplicht. Hierdoor blijft de airconditioning onder alle omstandigheden goed werken.

Kies ook voor een Microcar M.GO

Wil je graag een brommobiel kopen of leasen? Ga dan voor een Microcar M.GO. Met deze stoere, luxe, veilige en betaalbare 45 km auto ga je elke dag met plezier de weg op. Meer informatie ontvangen over dit type van Microcar? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een testrit aan.