Voordelen

Stillere brommobiel kopen? De DCI-motor is de oplossing!

De unieke DCI-motor van Ligier en Microcar heeft veel voordelen voor je.

  • Stiller
  • Krachtiger – merkbaar met o.a. optrekken
  • Veel minder trillen en schudden
  • Standaard met easy-parking: lekker eenvoudig parkeren.

Veel mensen denken dat brommobielen nog altijd zoveel herrie maken als vroeger. Dat hoeft niet! Elke brommobiel maakt nu eenmaal meer geluid dan een auto, maar het kan zoveel beter! Motoren als de lombardini progress, yanmar of kubota bestaan nog steeds en zijn stuk voor stuk goede en degelijke motoren, maar toch echt anders dan b.v. de Lombardini DCI-motor. Deze unieke motor met computer gestuurde inspuiting is namelijk speciaal ontwikkeld voor een brommobiel. Dus niet een bestaande motor gebruikt met alle nadelen van dien, maar gewoon helemaal nieuw ontwikkeld. Enkel voor gebruik in een brommobiel. De computergestuurde inspuiting zorgt voor een aantal mooie voordelen, die je goed merkt: deze motor draait stationair mooi rustig, het (soms behoorlijke) schudden van de motor voor het stoplicht is voorbij en hij trekt ook nog eens lekker pittig op! Ook als de airconditioning aan staat! Dit is wat je zoekt als je uit een auto komt!

Brommobiel met Airconditioning kopen?

Brommobiel met airconditioning kopen? Dat kan! Voordelen van een airco in een brommobiel: lekker koel in de zomer, in voor-en najaar een comfortabel droog klimaat (snel ontwasemen) in de Ligier of Microcar brommobiel. Let wel op: kies voor een airconditioning dan wel altijd voor de unieke Lombardini DCI-motor. Een airco vraagt nl. veel vermogen. Daarom heb je een computergeregelde motor en inspuiting nodig, zodat de airco ook zo goed mogelijk blijft werken tijdens optrekken en b.v. voor het stoplicht. Zonder deze Lombardini DCI-motor zou de airco tijdens optrekken misschien uitvallen of uit moeten, evenals bij stilstaan voor het stoplicht, of zal de motor veel minder vermogen kunnen leveren om op snelheid te komen. Dat is niet leuk als je in de brandende zon staat. Neem daarom altijd een computer geregelde motor, zoals de Lombardini DCI-motor.  Die kan dankzij het motormanagement tijdelijk meer motorvermogen geven als dat gevraagd wordt. Wil je testen hoe goed een airco kan werken en een Ligier of Microcar rijdt met airconditioning? Komlangs voor een proefrit: Maak een afspraak.

Brommobiel met (Elektrische) stuurbekrachtiging kopen?

In je auto heb je stuurbekrachtiging, dus dat wil je ook in je brommobiel. Gelukkig kan dat! En dan niet meer de ouderwetse, dure hydraulische stuurbekrachtiging van € 2000,00, maar voor € 495,00 een super goed werkende elektrische stuurbekrachtiging. Omdat deze elektrische stuurbekrachtiging – dankzij de unieke Lombardini DCI-motor – instelbaar is, heb je bij parkeren 5 x meer bekrachtiging dan op snelheid! Dat is wat je nodig hebt: hulp en comfort waar het moet (bij parkeren) veilig waar het nodig is (op snelheid). Dit kan enkel bij de computer geregelde DCI-motor: de computer stuurt ook de elektrische stuurbekrachtiging aan en kan verschil in bekrachtiging geven. Dit zal nooit kunnen bij de “oude” Lombardini Progress motor, en ook niet bij de Kubota-motor of Yanmar-motor. Wie comfort, luxe en veiligheid zoekt: koop een Ligier of koop een Microcar met elektrische stuurbekrachtiging. Zo rijdt u (bijna) net als in uw auto!

Bezoekadres

  • Brommobiel Utrecht
  • Nicolaasweg 68
  • 3581 VJ Utrecht

Contactinformatie