Brommobiel met DCI-motor voor airco en stuurbekrachtiging

Een brommobiel met Lombardini DCI-motor zorgt voor een goedwerkende airconditioning en elektrische stuurbekrachtiging, ook bij optrekken of voor het stoplicht. Dat is wat je graag wilt, toch? Bekijk ons assortiment nieuwe of gebruikte brommobielen met DCI-motor en ontdek de voordelen zelf. U mag altijd bij ons in Utrecht langskomen voor een testrit. Heeft u vragen? Stel ze gerust via ons contactformulier.

Stillere brommobiel kopen? De DCI-motor is de oplossing!

De unieke DCI-motor van Ligier en Microcar kent veel voordelen. We hebben alle voordelen voor u op een rij gezet:

  • Rustiger
  • Krachtiger: merkbaar met o.a. optrekken
  • Veel minder trillen en schudden
  • Standaard met easy-parking: eenvoudig parkeren

DCI-motor: speciaal ontwikkeld voor de brommobiel

Veel mensen denken dat brommobielen nog altijd zoveel herrie maken als vroeger. Dat hoeft niet zo te zijn. Elke brommobiel maakt nu eenmaal meer geluid dan een auto. Maar het kan zoveel beter.  Veel mensen ervaren de “oude” Lombardini Progress, Kubota of Yanmar-motoren als erg rumoerig. De Lombardini DCI-motor is op alle punten anders: deze motor is de enige motor die speciaal is ontwikkeld voor een brommobiel. En dat verschil merk je duidelijk! Ervaar het zelf!

Rustiger, geen schudden meer en pittig optrekken

Dus er is niet een bestaande motor gebruikt met alle nadelen van dien. Maar deze DCI-motor is geheel nieuw ontwikkeld. Enkel voor gebruik in een brommobiel. Dat merkt u: deze motor is veel rustiger, het enorme schudden van de motor voor het stoplicht is voorbij. En hij trekt ook nog eens lekker pittig op. Dit is wat u zoekt als u uit een auto komt.

Brommobiel met airconditioning kopen?

Een brommobiel kopen met airconditioning kopen? Dat kan bij Brommobiel Utrecht. Voordelen van een airco in een brommobiel zijn: lekker koel in de zomer en in het voor- en najaar een comfortabel droog klimaat (beslagen ruiten zijn veel sneller schoon) in de Ligier of Microcar brommobiel. Let wel op: om een airconditioning ook voor een stoplicht en bij optrekken goed te laten werken bij brommobielen is de unieke Lombardini DCI-motor onmisbaar.

DCI-motor voor een goedwerkende airco

Een airco vraagt veel vermogen. Daarom heeft u een computer-geregelde motor en inspuiting nodig. Zodat de airco ook goed blijft werken voor het stoplicht en u ook op normale snelheid kunt optrekken met de Airco aan. Deze Lombardini DCI-motor zorgt dankzij de aanwezige computer voor extra vermogen als de airco aan staat. Het is natuurlijk niet fijn als u in de brandende zon stilstaat en de airco slecht gaat werken door te weinig motorvermogen. Of dat uw brommobiel ineens veel langzamer optrekt. Neem daarom de DCI-motor!

"Oude" motor en airconditioning

Kan airconditioning ook i.c.m. een Kubota, Lombardini Progress of een Yanmar motor? Op zich wel, maar door het flinke vermogen wat een airco vraagt is dat niet ideaal. Reden voor Ligier/Microcar om een airco alleen aan te bieden met de daarvoor perfect geschikte Lombardini DCI-motor. Deze DCI-motor is de beste optie voor goed optrekken met Airco aan en voor een airco die ook bij het stoplicht optimaal blijft werken. Alleen deze motor kan nl dankzij het motormanagement (computer) tijdelijk meer motorvermogen geven als dat gevraagd wordt, b.v. tijdens optrekken of voor het stoplicht. Hoe fijn is dat: gewoon met het verkeer meerijden, ook als u de Airconditioning aan heeft? Dat kan bij Ligier en Microcar!

Wil je testen hoe goed een airco kan werken en een Ligier of Microcar rijdt met airconditioning? Kom langs voor een proefrit, maak hiervoor een afspraak. Meer willen weten? Neem dan gerust contact met ons op.

Brommobiel met (elektrische) stuurbekrachtiging kopen?

In uw auto heeft u stuurbekrachtiging, dus dat wilt u ook in uw brommobiel. Gelukkig is dat nu gewoon mogelijk. En dan bedoelen we niet de ouderwetse, erg dure hydraulische stuurbekrachtiging van 2000 euro die achteraf ingebouwd kan worden. Er is nu een veel slimmer werkende elektrische stuurbekrachtiging die slechts 495 euro kost. Omdat deze elektrische stuurbekrachtiging – dankzij de unieke Lombardini DCI-motor – instelbaar is, heeft u bij het parkeren vijf keer meer bekrachtiging dan op snelheid. Zo heeft u assistentie op lage snelheid en blijft uw voertuig veilig en stabiel op hogere snelheid!

Kies voor hulp, comfort en veiligheid

Dat is wat u nodig hebt: hulp en comfort waar het moet (bij parkeren) en veilig waar het nodig is (op snelheid). Dit kan enkel bij de computer geregelde DCI-motor: de computer stuurt ook de elektrische stuurbekrachtiging aan en kan verschil in bekrachtiging geven. Dit zal niet kunnen bij de “oude” Lombardini Progress motor (Microcar en Ligier) en ook niet bij de Kubota of Yanmar motor die ook in brommobielen worden gebruikt.

Wie comfort, luxe en veiligheid zoekt in een brommobiel: koop een Ligier of bestel een Microcar met stuurbekrachtiging bij Brommobiel Utrecht. Zo rijdt u (bijna) net als in uw auto!

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres

  • Brommobiel Utrecht
  • Nicolaasweg 68
  • 3581 VJ Utrecht

Contactinformatie