Brommobiel leasen

Een brommobiel leasen kan voor veel mensen een uitkomst zijn. Wil je een brommobiel rijden, maar wil je het aankoopbedrag van een 45 km auto niet in één keer betalen? Of ben je een jongere en zoek je naar een tussenoplossing, totdat je in een gewone auto mag rijden? Bij Brommobiel Utrecht kun je voor een vast bedrag per maand in een brommobiel rijden! Dankzij dit abonnement, in samenwerking met onze importeur Ligier Group Benelux, weet je altijd precies waar je aan toe bent én kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Lease je brommobiel, lekker eenvoudig en betaalbaar: je hoeft alleen nog te tanken!

Zie jij jezelf al toeren in een brommobiel? Met een brommobiel voor hun deur zijn ouderen weer mobiel en kunnen ze zelf de dagelijkse boodschappen doen. Bekijk de diverse modellen van verschillende merken op de website. Kom gerust met ons in contact als je meer informatie wenst of bezoek onze showroom in Utrecht.

Neem contact op

Waarom veel mensen voor Brommobiel Utrecht kiezen

 • Deskundig advies
 • Ruime voorraad
 • Thuisbezorgservice
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • 2 jaar 24/7 pechhulpdekking
 • Inruilen mogelijk

Zeer betrouwbaar garagebedrijf. De sympathieke eigenaar dacht met ons mee. De aanschaf van een Canta, dat doe je immers niet over 1 nacht ijs. Dank voor alle service. We zijn echt heel blij dat we bij dit bedrijf uit zijn gekomen voor onze eerste tweedehands Canta.
Lekker brommen, zin in.

Sippy ten Brink, review via Google

Goede service, vriendelijke mensen, fijne garage! Mijn moeder heeft net sinds vandaag haar 2de 2dehands brommobiel hier gehaald. Alles netjes volgens afspraak in orde gemaakt en de brommobiel rijdt geweldig.

De mensen hier nemen de tijd voor je en hebben ook echt verstand van brommobielen.

Je kunt hier gerust heen voor een nieuwe of gebruikte brommobiel!

Koen Franssen, review via Google

Een brommobiel leasen: zo werkt het

Een brommobiel leasen bij Brommobiel Utrecht is een uniek alles-in-een concept, waarbij je eigenlijk een brommobiel abonnement afsluit. Dit is simpel, overzichtelijk en je hoeft niet bang te zijn voor verrassingen achteraf. Een abonnement bij Leasejebrommobiel is eigenlijk operationele lease, maar dan voor privé gebruik. Hoe werkt het? Je stelt een brommobiel samen binnen het aanbod en sluit daarvoor een leasecontract af. Je selecteert een leaseperiode (aantal maanden) samen met een schatting van jaarkilometers, vanaf 5.000 contractkilometers per jaar.

Vervolgens betaal je een vast bedrag per maand waarin alle kosten van de auto zijn inbegrepen, alleen de brandstofkosten betaal je zelf. Na afloop van het leasecontract lever je de 45 km auto zonder enige verplichting weer in, of je gaat weer in een hagelnieuwe brommobiel verder. Simpel, geen zorgen en geen gedoe!

Voor wie?

Het leasen van een brommobiel kan voor vele mensen een goede keuze zijn, waaronder voor jongeren die ouder zijn dan 16 jaar. Zij rijden in deze 45 km auto, totdat ze hun autorijbewijs gehaald hebben en in een normale personenauto mogen rijden. Ook voor ouderen waarvan hun rijbewijs zijn verlopen of niet verlengd worden is een brommobiel een geschikte oplossing.

Je mag een brommobiel besturen als je in het bezit bent van een AM-rijbewijs, die je kunt aanvragen bij de gemeente. Voor jongeren en voor ouderen kan de eenmalige aanschaf van een brommobiel een flinke investering zijn. Kies voor lease en houd de kosten in de hand!

Het maandbedrag is inclusief

 • Onderhoud: Voor al het onderhoud kun je terecht bij je eigen dealer, zodat je altijd met een veilige wagen de weg op kunt.
 • Verzekering: Alle zaken zijn via één partij geregeld: jouw dealer. Het maandbedrag is inclusief een all-risk verzekering.
 • Reparaties: Gaat je brommobiel onverhoopt stuk of loopt hij tijdens het rijden schade op? Hij wordt kosteloos voor je gerepareerd, je betaalt enkel je eigen risico en eventueel vervangend vervoer.

Doordat bovenstaande zaken bij de prijs inbegrepen zijn, hoef je alleen de brandstofkosten zelf te betalen. Je hoeft alleen maar te tanken, de rest regelen wij!

De voordelen van 45 km auto private leasen

Wanneer je ervoor kiest om een 45 km auto privé te leasen, geniet je van een hoop voordelen. Dat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan is er één van. Maar je profiteert ook van de volgende voordelen:

 • Je rijdt altijd in een nieuwe brommobiel, na afloop van het contract komt er weer een nieuw model jouw kant op;
 • Je rijdt voor een vast bedrag per maand;
 • Rente, onderhoud, vervanging van de banden en reparatie zijn bij deze vaste kosten inbegrepen;
 • Het maandbedrag is inclusief een all-risk verzekering, dat is uniek. Lekker gemakkelijk: gewoon één all-in tarief;
 • Wij van Brommobiel Utrecht zijn en blijven je contactpersoon. Je hebt één aanspreekpunt;
 • Geen onverwachte verrassingen of kosten. Je hoeft alleen nog maar te tanken, de rest verzorgt je garage;
 • Heb je al een auto of brommobiel? Je huidige auto of brommobiel kun je bij ons inruilen!

Neem contact op

Door onze vroege start (officiële dealer sinds 1995) met de verkoop van brommobielen hebben we een flinke voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Ervaringen van tevreden klanten

Al vele klanten zijn dankzij onze dienstverlening voorzien van de mobiliteit die zij wensen:

Ik heb vorige week een brommobiel gekocht bij Brommobiel Utrecht en ik ben super tevreden. De service is super en de medewerkers gaven mij veel vertrouwen. Bij de thuisbezorging van de brommobiel ontving ik een mooie plant. Bedankt voor het wederzijds vertrouwen.

Dé brommobielen dealer sinds 1995

Wij zijn sinds 1995 dé dealer van brommobielen in midden Nederland. Bij ons krijg je te allen tijde goed én eerlijk advies. Je vindt bij ons zowel nieuwe als gebruikte brommobielen. We zijn officieel dealer van Ligier en Microcar brommobielen. Bekijk de verscheidene modellen op de website. Wil je een brommobiel leasen, of een nieuw of occasion model aanschaffen? Doordat wij jarenlange ervaring hebben met de verkoop van deze 45 km auto moet je zeker bij ons zijn.

Kies je voor ons? Dan geniet je van de volgende voordelen:

 • Veel ervaring;
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies;
 • Ruime voorraad aan Microcar en Ligier modellen;
 • Thuisbezorgservice;
 • Minimaal 2 jaar garantie op de aanschaf van een nieuwe brommobiel;
 • 2 jaar 24/7 pechhulpdekking op iedere nieuwe brommobiel – naar wens te verlengen;
 • Auto of brommobiel inruilen bij het leasen van een brommobiel.

Particulier een brommobiel leasen? Vraag een offerte aan!

Klinken de voordelen die particulier brommobiel leasen met zich meebrengen je als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie of kom eens langs in onze showroom in Utrecht! Dan kun je ons uitgebreide aanbod rustig bekijken, vergelijken én vertellen wij je graag meer over de prijzen en mogelijkheden.

Bij vragen of opmerkingen kun je gerust contact opnemen door te bellen naar 030-2512638 of het contactformulier invullen. Of lees de veelgestelde vragen op de website.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.