Brommobiel dealer in Utrecht

Bent u op zoek naar een diesel brommobiel en wilt u onze uitgebreide voorraad bij een officiële brommobiel dealer in Utrecht ontdekken? Een brommobiel combineert het compacte en sportieve van een personenauto met de voordelen van een bromfiets met meer dan twee wielen. Brommobiel Utrecht biedt een breed assortiment nieuwe brommobielen van topmerken zoals Microcar en Ligier. Ervaar de luxe van een auto en overweeg een brommobiel als praktische vervanging. Maak vandaag nog een afspraak voor een bezoek aan onze showroom!

45 km brommobiel op diesel bij uw brommobiel dealer

Overweegt u een brommobiel aan te schaffen? Bij uw brommobiel dealer kunt u terecht voor een ruim assortiment, waaronder de 45 km brommobiel op diesel. Brommobielen, ook wel bekend als 45 km auto's, mogen zowel binnen als buiten de bebouwde kom maximaal 45 kilometer per uur rijden. Belangrijk om te weten is dat ze niet zijn toegestaan op wegen waar geen langzaam verkeer mag rijden.

Een van de voordelen van het rijden in een brommobiel is dat u geen wegenbelasting hoeft te betalen en dat er geen verplichte APK-keuring is. Dit maakt een brommobiel een aantrekkelijke optie voor mensen die op zoek zijn naar een praktisch en voordelig vervoermiddel.

Dezelfde luxe als in een personenauto

Met een zuinige brommobiel op diesel geniet u van dezelfde luxe als in een personenauto. Ze zien er namelijk niet alleen uit als een auto, maar zijn ook als een ingericht. Zo hebben brommobielen standaard een kachel- en koelsysteem en beschikt het dashboard over allerlei opbergvakken. De 45 km auto heeft ruimte voor de bestuurder en een bijrijder. Alhoewel een brommobiel kleiner is dan de standaard auto, geniet u toch van comfort. Dit maakt het een zeer sportieve en stoere keuze, waarmee u flexibeler bent dan met een auto.

Ligier op diesel

De Ligier brommobiel rijdt op diesel. De Ligier is uitgerust met een Lombardini DCI motor die uw rijervaring naar een hoger niveau tilt. Deze motor is energiezuinig, stil en zeer krachtig. Daarnaast beschikt de Ligier op diesel van een snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en airco. Zo blijft u ook tijdens de warme dagen heerlijk koel.

Microcar op diesel

De Microcar brommobiel rijdt ook op diesel. Het populairste model, de M.GO, onderscheidt zich door zijn vernieuwde dashboard en ruime interieur. Het dashboard biedt voldoende opbergruimte en de extra beenruimte zorgt voor comfortabel zitten voor u en uw bijrijder. Het in- en uitstappen gaat daardoor ook gemakkelijker.

Gratis proefrit

Wij geven u de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een brommobiel te besturen. Neem contact op met ons voor een afspraak om de showroom te bezoeken. Tijdens uw bezoek aan onze brommobiel dealer kunt u de brommobielen van Ligier en Microcar in het echt zien en als u dit wilt, een gratis proefrit maken. Daarbij informeren wij u graag over de voordelen van een brommobiel.

Mogelijkheid tot private lease of een tweedehands brommobiel

Het is ook mogelijk om een brommobiel te leasen bij een brommobiel dealer tegen een betaalbaar maandbedrag. Met name voor geïnteresseerden die het kopen van een 45 km auto op diesel een grote stap vinden, is dit aan te raden. Op deze manier wordt een brommobiel kopen een stuk aantrekkelijker.

Liever een van de gebruikte brommobielen uit ons assortiment een tweede kans geven? De tweedehands brommobielen zijn grondig gecheckt, zodat wij u kunnen verzekeren van een veilige rijervaring. Een groot voordeel van het kiezen voor een tweedehands brommobiel is dat u vele malen voordeliger uit bent.

Plan een gratis proefrit bij onze brommobiel dealer in Utrecht

Bekijk alle brommobielen van de merken Ligier en Microcar uit ons aanbod! Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden van een brommobiel en wilt u meer informatie of een gratis proefrit maken? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de voordelen van een brommobiel. U kunt ons bereiken via het contactformulier, telefonisch op 0302 512 638 of per e-mail.