Voorraad

Op zoek naar een brommobiel op diesel en bent u benieuwd naar onze huidige voorraad? Een brommobiel is te beschrijven als een compacte en sportieve personenauto. Echter is dit geen auto, het is namelijk een bromfiets met meer dan twee wielen. Wel geniet u van dezelfde luxe als van een auto en is het kopen van een brommobiel een goede vervanger. Officiële brommobiel dealer Brommobiel Utrecht beschikt over een ruim aanbod aan nieuwe brommobielen van de merken Microcar en Ligier.

Bekijk onze voorraad brommobielen en maak een afspraak om de showroom te bezoeken. Heeft u vragen? Schroom niet om contact op te nemen.

45 km brommobiel op diesel

Brommobielen staan in de volksmond ook wel bekend als de 45 km auto. De naam is afkomstig van het feit dat deze rijtuigen binnen en buiten de bebouwde kom maximaal 45 kilometer per uur mogen rijden. Daarnaast is het niet toegestaan om op wegen te rijden waar er geen langzaam verkeer mogelijk is. Twee belangrijke voordelen waar u bij het aanschaffen van een brommobiel van geniet: u betaalt geen wegenbelasting en de APK is niet verplicht.

Dezelfde luxe als in een personenauto

Met een zuinige brommobiel op diesel geniet u van dezelfde luxe als in een personenauto. Ze zien er namelijk niet alleen uit als een auto, maar zijn ook als een ingericht. Zo hebben brommobielen standaard een kachel- en koelsysteem en beschikt het dashboard over allerlei opbergvakken. De 45 km auto heeft ruimte voor de bestuurder en een bijrijder. Alhoewel een brommobieler kleiner is dan de standaard auto, geniet u toch van comfort. Dit maakt het een zeer sportieve en stoere keuze, waarmee u meer flexibel bent dan met een auto.

Ligier op diesel

De Ligier brommobiel rijdt op diesel. De Ligier is uitgerust met een Lombardini DCI motor die uw rijervaring naar een hoger niveau tilt. Deze motor is energiezuinig, stil en zeer krachtig. Daarnaast beschikt de Ligier op diesel van een snelheidsafhankelijke stuurbekrachtiging en airco. Zo blijft u ook tijdens de warme dagen heerlijk koel.

Microcar op diesel

Ook de Microcar brommobiel rijdt op diesel. Het bekendste Microcar model is de M.GO, welke bekend staat om het nieuwe dashboard en de beschikbare beenruimte. Het dashboard beschikt over genoeg opbergvakken om van alles kwijt te kunnen en de extra beenruimte zorgt ervoor dat u en uw bijrijder comfortabel in de brommobiel zitten. Daarbij verloopt het in- en uitstappen ook gemakkelijker.

Gratis proefrit

Wij geven u de mogelijkheid om te ervaren hoe het is om een brommobiel te besturen. Neem contact op met Brommobiel Utrecht voor een afspraak om de showroom te bezoeken. Tijdens uw bezoek kunt u de brommobielen van Ligier en Microcar in het echt zien en als u dit wilt, een gratis proefrit maken. Daarbij informeren wij u graag over de voordelen van een brommobiel.

Mogelijkheid tot private lease of een tweedehands brommobiel

Het is ook mogelijk om een brommobiel te leasen tegen een betaalbaar maandbedrag. Met name voor geïnteresseerden die het kopen van een 45 km auto op diesel een grote stap vinden, is dit aan te raden. Op deze manier wordt een brommobiel kopen een stuk aantrekkelijker.

Liever een van de gebruikte brommobielen uit ons assortiment een tweede kans geven? De tweedehands brommobielen zijn grondig gecheckt, zodat wij u kunnen verzekeren van een veilige rijervaring. Een groot voordeel van het kiezen voor een tweedehands brommobiel is dat u vele malen voordeliger uit bent.

Nieuwe brommobiel kopen?

Het kopen van een nieuwe 45 km auto van de merken Ligier en Microcar doet u bij Brommobiel Utrecht. Een afspraak maken of heeft u vragen? Neem contact op! Laat uw gegevens achter in ons contactformulier, bel naar 030 - 2512638 of stuur een e-mail naar info@brommobielutrecht.nl.