030 - 2512638 |

Ligier brommobiel kopen?

Bij Brommobiel Utrecht kunt u een Ligier brommobiel kopen. Wij zijn een brommobielspecialist gevestigd in het hart van Nederland en leveren nieuwe brommobielen van de merken Ligier en Microcar. Ook kunt u bij ons terecht voor een gebruikte brommobielen. Ligier is een merk voor brommobielen (ook wel 45 kilometer auto’s genoemd in de volksmond) en is -samen met Microcar- het meest gevraagde merk in Nederland.

Brommobiel Utrecht heeft naast een brommobielbedrijf ook een autobedrijf. We kunnen u daarom complete service aanbieden als u een Ligier brommobiel wilt kopen. Zo kunt u ook uw oude auto inruilen als u besluit een Ligier brommobiel te kopen. Ook een Ligier brommobiel kopen? Vraag dan gerust meer informatie of een offerte aan door even contact op te nemen.

Een selectie van onze voorraad

Ligier JS50L DCI SPORT
€ 16.585,-

Bouwjaar:
2019
Km-stand:
1 KM
Brandstof:
Diesel

Bekijk brommobiel

Ligier JS50L DCI Elegance
€ 16.585,-

Bouwjaar:
2019
Km-stand:
1 KM
Brandstof:
Diesel

Bekijk brommobiel

Bekijk meer aanbod

Een goede manier om verantwoord, prettig én veilig mobiel te zijn én te blijven.

Waarom een Ligier brommobiel kopen?

Wist u dat u met een brommobiel bijna van dezelfde voordelen als van een gewone auto kunt genieten? Een brommobiel is een kleine auto die tot maximaal 45 km p/u mag rijden (hoewel wij de auto’s uit een oogpunt van veiligheid tot 55 km p/u laten rijden). De Ligier brommobiel is stil, energiezuinig, krachtig en boven alles modern. Al het luxe dat in een gewone auto gevonden kan worden, kan ook in de brommobiel ingebouwd worden. Dat maakt dat u met de brommobiel van Ligier bijna net zo mobiel kunt zijn als met een gewone auto. Echter is een brommobiel niet aan een APK onderworpen en hoeft u slechts een AM-rijbewijs te hebben, in tegenstelling tot een gewoon autorijbewijs.

Over Brommobiel Utrecht

Koop uw Ligier brommobiel bij Brommobiel Utrecht en geniet van allerlei voordelen:

  • Wij hebben veel ervaring met Ligier brommobielen en andere brommobielen;
  • Veel persoonlijke aandacht en altijd goudeerlijk advies;
  • Een ruime voorraad aan Ligier brommobielen;
  • Erkende brommobiel dealer door heel Nederland;
  • We kunnen de brommobiel van Ligier bij u thuis afleveren;
  • 2 jaar volledige fabrieksgarantie als de brommobiel nieuw aangeschaft wordt;
  • Unieke mogelijkheid tot leasen;

Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Heeft u interesse in een Ligier brommobiel? Dan kunt u gerust contact opnemen om verder te informeren. Wij kunnen ook een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Contact opnemen kan per telefoon door te bellen naar 030 – 2512638. Ook kunt u een e-mail sturen of het contactformulier op de website invullen.

Maak je liever gebruik van ons unieke aanbod: All-inclusive leasen? Je wordt compleet ontzorgt en hoeft enkel nog te tanken! Lees meer over ons concept op de pagina Brommobiel leasen.

Direct contact opnemen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.