Tweedehands brommobiel

Tweedehands brommobiel kopen? Veel mensen kiezen er vandaag de dag voor om een gebruikte brommobiel aan te schaffen. Wanneer u kiest voor een brommobiel die al gebruikt is, heeft u minder last van het feit dat een brommobiel minder waard is. De tweedehands brommobielen die wij aanbieden zijn van verschillende kwalitatieve merken zoals Ligier en Microcar en zijn amper te onderscheiden van een nieuwe brommobiel.

Bekijk de occasions uit ons ruime assortiment en maak een afspraak voor een bezoek aan de showroom, of neem contact op voor meer informatie.

Waarom een brommobiel kopen?

Er zijn veel redenen waarom mensen vandaag de dag steeds vaker een brommobiel kopen. Wanneer de keuze uitgaat naar een tweedehands brommobiel, kunt u er bij Brommobiel Utrecht van uitgaan dat deze net zo goed is als een gloednieuwe brommobiel. De gebruikte brommobielen zijn een stuk voordeliger, maar zijn nog altijd veilig te gebruiken. En het wordt nog voordeliger: zo hoeft u met een brommobiel geen wegenbelasting te betalen of door de APK te gaan en heeft u los van het AM-rijbewijs, geen autorijbewijs nodig.

Een brommobiel lijkt vandaag de dag steeds meer op een echte auto, aangezien ze van binnen luxe uitgevoerd zijn. Bovendien is het voertuig klein, compact, zuinig en ook nog eens erg modieus. Doordat het eigenlijk een overdekte brommer is waar twee mensen in plaats kunnen nemen, is het een zeer aantrekkelijke keuze. Dit maakt een tweedehands brommobiel de ideale vervanging van een personenauto.

45 km per uur

Wat tweedehands brommobielen met elkaar gemeen hebben, is het feit dat ze maar 45 kilometer per uur kunnen rijden. Dit betekent dat u binnen en buiten de bebouwde kom mag rijden. Het is echter niet toegestaan om met de brommobiel te rijden op snelwegen en autowegen. Ook op wegen die gesloten zijn voor langzaam verkeer mag u niet rijden. Let er hierbij op dat u de regels volgt die voor personenauto’s gelden. Zo is het niet toegestaan om op de fietsstrook te rijden, of op het trottoir. Ook mag een brommobiel niet geparkeerd worden op een gehandicaptenparkeerplaats of een trottoir, maar moet deze geparkeerd worden op een plek waar auto’s parkeren.

Brommobiel van Ligier

Een Ligier brommobiel wordt gekenmerkt door de veelzijdigheid, comfort en een dynamisch rijgedrag. De tweedehands brommobielen beschikken over een sportieve uitstraling, maar zijn uitgevoerd met elegante details. Het merk heeft door de jaren heen verschillende uitvoeringen uitgebracht, zoals de Ligier JS50 en de JS50L. Voorgaand genoemde bieden naast veel rijcomfort, ook luxe en zijn hoogwaardig afgewerkt. Bekijk gerust de tweedehands Ligier brommobielen uit ons aanbod en maak een afspraak voor een proefrit.

Brommobiel van Microcar

Bent u benieuwd naar een Microcar brommobiel? Een Microcar biedt vele voordelen, zoals een hoge instap en maximale ruimte. Een tweedehands brommobiel van Microcar staat bekend om de sportieve maar strakke uitstraling, en is dan ook een van de meest verkochte brommobielen op de Nederlandse markt. Iedere brommobiel van dit merk beschikt over veel kofferruimte, en over een groot dashboard met vele opbergvakken. Vanbinnen is een Microcar heel ruim: de binnenruimte is zowel voor de bestuurder als voor de passagier, ruim. Dankzij de hoge instap kunt u gemakkelijk in- en uitstappen en heeft u goed zicht rondom de wagen.

Gratis proefrit in een tweedehands brommobiel

We kunnen ons voorstellen dat u benieuwd bent naar hoe een brommobiel precies rijdt. Wilt u een ritje maken in een van de modellen? Maak gerust een afspraak voor een gratis proefrit. Deze proefrit is geheel vrijblijvend en verplicht u nergens toe. We laten u graag kennis maken met een tweedehands brommobiel uit ons aanbod. Uiteraard vertellen we u tijdens deze afspraak alles wat u maar wilt weten over het kopen van een 45 km auto. Wist u dat u zelfs de mogelijkheid hebt om een brommobiel te leasen?

Tweedehands brommobiel kopen? Neem contact op

Wilt u een tweedehands 45 km brommobiel kopen van bijvoorbeeld Microcar of Ligier, maar heeft u vanwege de kosten voorkeur voor een tweedehands exemplaar? Bekijk de tweedehands brommobielen uit ons assortiment en neem contact op voor meer informatie of voor het maken van een afspraak. U kunt contact met ons opnemen door uw vraag en contactgegevens achter te laten in het contactformulier, te bellen naar 030 - 2512638 of een e-mail te sturen naar info@brommobielutrecht.nl. Vervolgens komen we zo snel mogelijk bij u terug met meer informatie.