Brommobiel leasen

Een brommobiel leasen kan voor veel mensen een uitkomst zijn. Wil je een brommobiel rijden, maar wil je het aankoopbedrag van een 45 km auto niet in één keer betalen? Of ben je een jongere en zoek je naar een tussenoplossing, totdat je in een gewone auto mag rijden? Bij Brommobiel Utrecht kun je voor een vast bedrag per maand in bijvoorbeeld een Ligier of een Microcar rijden! Dankzij dit abonnement in samenwerking met onze importeur Ligier Group Benelux weet je altijd precies waar u aan toe bent én kom je niet voor onverwachte kosten te staan. Leasejebrommobiel, lekker eenvoudig: je hoeft alleen nog te tanken.

Neem contact op

Waarom veel mensen voor Brommobiel Utrecht kiezen

 • Deskundig advies
 • Ruime voorraad
 • Thuisbezorgservice
 • Minimaal 2 jaar garantie
 • 2 jaar 24/7 pechhulpdekking
 • Inruilen mogelijk

Zeer betrouwbaar garagebedrijf. De sympathieke eigenaar dacht met ons mee. De aanschaf van een Canta, dat doe je immers niet over 1 nacht ijs. Dank voor alle service. We zijn echt heel blij dat we bij dit bedrijf uit zijn gekomen voor onze eerste tweedehands Canta.
Lekker brommen, zin in.

Sippy ten Brink, review via Google

Goede service, vriendelijke mensen, fijne garage! Mijn moeder heeft net sinds vandaag haar 2de 2dehands brommobiel hier gehaald. Alles netjes volgens afspraak in orde gemaakt en de brommobiel rijdt geweldig.

De mensen hier nemen de tijd voor je en hebben ook echt verstand van brommobielen.

Je kunt hier gerust heen voor een nieuwe of gebruikte brommobiel!

Koen Franssen, review via Google

“Leasejebrommobiel” : zo werkt het:

Leasejebrommobiel is een uniek alles-in-een concept, waarbij je eigenlijk een brommobiel abonnement afsluit. Simpel, overzichtelijk, geen verrassingen. Een abonnement bij Leasejebrommobiel is eigenlijk operationele lease maar dan voor privé gebruik. Je stelt een brommobiel samen binnen het aanbod en sluit daarvoor een leasecontract af. Je selecteert een leaseperiode (aantal maanden) samen met een schatting van jaarkilometers, vanaf 5.000 contractkilometers per jaar. Vervolgens betaal je een vast bedrag per maand waarin alle kosten van de auto zijn inbegrepen, alleen de brandstofkosten betaal je zelf.
Na afloop van het leasecontract lever je de auto zonder enige verplichting weer in, of je gaat weer in een hagelnieuwe brommobiel verder. Simpel, geen zorgen, geen gedoe!

Hoe werkt leasen bij Brommobiel Utrecht?

Het leasen van een brommobiel kan voor vele mensen een goede keuze zijn, waaronder voor jongeren. Zij rijden in deze 45 km auto, totdat ze hun autorijbewijs gehaald hebben en in een normale personenauto kunnen rijden. Voor hen en voor ouderen kan de eenmalige aanschaf van bijvoorbeeld een Microcar een flinke investering zijn. Kies voor lease en houd de kosten in de hand!

Dit maandbedrag is inclusief:

 • Onderhoud: Voor al het onderhoud kunt u terecht bij uw eigen dealer, zodat u altijd met een veilige wagen de weg op kunt
 • Verzekering: Alle zaken zijn via één partij geregeld: uw dealer. Het maandbedrag is inclusief all-risk verzekering!
 • Reparaties: Gaat uw brommobiel onverhoopt stuk of loopt hij tijdens het rijden schade op? Hij wordt kosteloos voor u gerepareerd, u betaald enkel uw eigen risico en evt. vervangend vervoer.

Doordat bovenstaande zaken bij de prijs inbegrepen zijn, hoeft u alleen de brandstofkosten zelf te betalen. U hoeft alleen maar te tanken, de rest regelen wij!

De voordelen van 45 km auto privé leasen

Wanneer je er voor kiest om een 45 km auto privé te leasen, geniet je van een hoop voordelen. Dat je nooit voor vervelende verrassingen komt te staan is er één van. Maar ook:

 • Je rijdt altijd in een nieuwe brommobiel, na afloop van het contract komt er weer een nieuwe brommobiel
 • Je rijdt voor een vast bedrag per maand;
 • Rente, onderhoud, vervanging van de banden en reparatie zijn bij deze vaste kosten inbegrepen;
 • Het maandbedrag is inclusief een all-risk verzekering, dat is uniek. Lekker gemakkelijk: gewoon één all-in tarief.
 • Wij van Brommobiel Utrecht zijn en blijven je contactpersoon. Je hebt één aanspreekpunt;
 • Geen onverwachte verrassingen of kosten. Je hoeft alleen nog maar te tanken, de rest verzorgt je garage;
 • Heb je al een auto of brommobiel? Je huidige auto of brommobiel kun je bij ons inruilen!

Door onze vroege start (off. dealers sinds 1995!) met de verkoop van brommobielen hebben we een flinke voorsprong op het gebied van kennis en ervaring.

Ervaringen van tevreden klanten

Al vele klanten zijn dankzij onze dienstverlening voorzien van de mobiliteit die zij wensen:

Ik heb vorige week een brommobiel gekocht bij Brommobiel Utrecht en ik ben super tevreden. De service is super en de medewerkers gaven mij veel vertrouwen. Bij de thuisbezorging van de brommobiel ontving ik een mooie plant. Bedankt voor het wederzijds vertrouwen.

Dé dealer sinds 1995

Wij zijn sinds 1995 dé dealer van brommobielen in midden Nederland. Bij ons krijg je te allen tijde goed EN eerlijk advies. Wil je een brommobiel leasen, of een nieuw of occasion model aanschaffen? Doordat wij jarenlange ervaring hebben met de verkoop van deze 45 km auto moet je bij ons zijn! Kies je voor ons? Geniet van de volgende voordelen:

 • Veel ervaring
 • Persoonlijke aandacht en een eerlijk advies
 • Ruime voorraad
 • Thuisbezorgservice
 • Minimaal 2 jaar garantie op de aanschaf van een nieuwe brommobiel
 • 2 jaar 24/7 pechhulpdekking op iedere nieuwe brommobiel – naar wens te verlengen
 • Auto of brommobiel inruilen bij het leasen van een brommobiel

Particulier leasen? Vraag een offerte aan!

Klinken de voordelen die particulier leasen met zich meebrengen je als muziek in de oren? Neem dan contact met ons op voor het inwinnen van meer informatie of kom eens langs! Dan kun je ons uitgebreide aanbod rustig bekijken, vergelijken én vertellen wij je graag meer over de prijzen en mogelijkheden. Bij vragen of opmerkingen kun je gerust contact opnemen door te bellen naar 030-2512638 of het contactformulier in te vullen. Of lees de veel gestelde vragen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.