Een brommobiel gezocht in regio Utrecht?

Zoekt u naar een voertuig waarmee u makkelijk mobiel kunt blijven? Daarom een brommobiel gezocht? Brommobiel Utrecht is gespecialiseerd op het gebied van brommobielen en is u graag van dienst. Wij verkopen diverse soorten brommobielen en beschikken over een breed aanbod. Als u een brommobiel zoekt bent u bij ons dus aan het juiste adres. We verkopen zowel nieuwe als tweedehands brommobielen (occasions).

Een brommobiel is een kleine auto waarmee maximaal 45 kilometer per uur gereden mag worden. Dat maakt het voertuig geschikt voor mensen die soms de mobiliteit van een auto missen, maar geen afstanden hoeven af te leggen waar daadwerkelijk een auto voor nodig is. Als specialist op het gebied van brommobielen leveren wij allerlei aanverwante diensten. Zo kunnen we ook onderhoud of reparaties van de brommobiel verzorgen. Een brommobiel gezocht en benieuwd naar het aanbod? Bekijk dan de voorraad op onze website eens!

Wat zijn de voordelen van een brommobiel?

Niet iedereen beschikt over een autorijbewijs. Ook kan het zijn dat uw autorijbewijs verlopen is. Het voordeel van een brommobiel is dat dit voertuig al bestuurd mag worden met een AM-rijbewijs (welke benodigd is om brommers te mogen besturen). Als u over een verlopen autorijbewijs beschikt kunt u deze eenvoudig bij het gemeentehuis inruilen voor een AM-rijbewijs. Zo mag u alsnog met de brommobiel de weg op. De brommobiel mag wettelijk gezien maximaal 45 kilometer per uur rijden. Wij raden een maximum snelheid van 50 tot 55 kilometer per uur aan wegens verkeersveiligheidsredenen. Een brommobiel gezocht om toch mobiel te kunnen blijven zonder autorijbewijs? Ga dan voor een brommobiel van Brommobiel Utrecht!

Over Brommobiel Utrecht

Brommobiel Utrecht is een onderneming dat in 1995 is opgericht. Als een in brommobiels gespecialiseerde bedrijf bieden wij het complete pakket aan. Wij verkopen nieuwe en tweedehands brommobiels, verzorgen onderhoudswerkzaamheden en reparaties. Met de overname van onze organisatie in 2007 hebben we er ook een autogarage bij gekregen. Zo is het ook mogelijk om uw huidige auto of brommobiel in te leveren. Als u op zoek bent naar een brommobiel kiest u voor Brommobiel Utrecht omdat:

  • Veel ervaring;
  • Persoonlijke benadering en eerlijk advies;
  • Uitgebreid aanbod aan brommobiels;
  • Altijd onderdelen op voorraad ten behoeve van reparaties;
  • Thuisbezorgservice;
  • Vervangend vervoer bij reparaties of onderhoud;

Een brommobiel gezocht? Bekijk ons aanbod!

Een brommobiel gezocht en geïnteresseerd in ons aanbod aan brommobiels? Dan kunt u online onze voorraad bekijken. Voor meer informatie kunt u ook even contact opnemen. U kunt ons bellen op 030 – 2512638 of het contactformulier op de website invullen.

Bezoekadres

  • Brommobiel Utrecht
  • Nicolaasweg 68
  • 3581 VJ Utrecht

Contactinformatie