Brommobiel kopen

Wilt u een brommobiel kopen? Maak dan kennis met Brommobiel Utrecht, al sinds 1995 de brommobielspecialist in Utrecht en omstreken. Bij ons kunt u een brommobiel kopen van het merk Ligier of Microcar. Ook kunt u een tweedehands brommobiel kopen van merken als Aixam, Ligier, Microcar, JDM, Italcar, Tasso, Grekav Eke, Chatenet, Minicruiser, Erad en Canta. Bent u nu nog in het bezit van een gewone auto en wilt u deze graag inruilen voor een brommobiel? Dan is ook dat een mogelijkheid. Naast brommobielspecialist zijn wij namelijk ook een autobedrijf. Wij kunnen u dus het complete pakket aanbieden en u overal mee helpen op het gebied van brommobielen en auto’s. Een brommobiel kopen? Neem dan even contact met ons op om verder te informeren.

Waarom een brommobiel kopen?

Een brommobiel mag officieel maximaal 45 kilometer per uur rijden, al blijkt in de praktijk een iets hogere snelheid van rond de 50 tot 55 kilometer per uur veiliger. Omdat voor een brommobiel slechts een AM-rijbewijs (een bromfietsrijbewijs) vereist is en geen autorijbewijs, kunnen mensen met een dergelijk rijbewijs ook van de mobiliteit van een auto genieten. Ook is een brommobiel kopen een goede oplossing als uw rijbewijs is verlopen of niet wordt verlengd. U kunt dan namelijk bij de gemeente een AM-rijbewijs in de plaats van uw gewone autorijbewijs aanvragen. Een brommobiel is in principe gewoon een kleinere versie van een normale auto. Alle mogelijke luxe van een auto kunnen zijn inbegrepen wanneer u besluit een brommobiel te kopen.

Over Brommobiel Utrecht

Brommobiel Utrecht is een in Utrecht gevestigde brommobielspecialist en autobedrijf. Wij zijn in 1995 als derde in Nederland begonnen met de verkoop van de brommobiel. Door bij ons een brommobiel te kopen bent u dus verzekerd van een leverancier met een hoop kennis en ervaring over brommobielen. Wij geven u altijd veel persoonlijke aandacht en proberen u altijd van eerlijk advies te voorzien. Verder krijgt u bij ons 2 jaar volledige fabrieksgarantie als u besluit een nieuwe brommobiel te kopen en bieden wij ook een thuisbezorgservice aan.

Vraag een offerte aan!

Zou u graag een brommobiel willen kopen? Neemt u dan contact op met Brommobiel Utrecht! Wij voorzien u graag van meer informatie en kunnen een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Contact opnemen kan telefonisch via 030 – 2512638, per e-mail of via het contactformulier.

Bezoekadres

  • Brommobiel Utrecht
  • Nicolaasweg 68
  • 3581 VJ Utrecht

Contactinformatie