Brommobiel van Aixam

Bent u op zoek naar een brommobiel van Aixam? Dan bent u bij Brommobiel Utrecht aan het goede adres. Wij zijn een brommobielbedrijf en autobedrijf gevestigd in het midden van Nederland, in Utrecht. Als brommobielspecialist leveren we brommobielen van diverse merken, waaronder Aixam. Wij kunnen ook voorzien in onderhoud en reparatie van een brommobiel van Aixam, aangezien we over een ruime voorraad aan onderdelen beschikken. We bieden een compleet pakket aan en leveren graag goede en eerlijke service. Bent u nog in het bezit van een auto en wilt u deze inruilen voor een brommobiel van Aixam? Brommobiel Utrecht zorgt ervoor dat u zonder problemen kunt overstappen: wij ruilen uw auto gewoon in! Meer weten over het kopen van een brommobiel van Aixam? Neem gerust even contact op!

Waarom een brommobiel van Aixam?

Bent u in het bezit van een AM-rijbewijs (een bromfietsrijbewijs), is uw autorijbewijs verlopen of wordt deze niet verlengd? Dan is een brommobiel van Aixam de perfecte oplossing! Een brommobiel is een kleine auto die tot 45 kilometer per uur mag rijden (al raden wij een maximum snelheid tot 50/55 kilometer per uur aan in verband met uw verkeersveiligheid). Voor de rest is de brommobiel van Aixam vergelijkbaar met een gewone auto, zij het dat deze wat kleiner is. Alle mogelijke voorzieningen van een gewone auto kunnen ook in de brommobiel van Aixam geplaatst worden. Door een brommobiel van het merk Aixam te kopen blijft u dus bijna net zo mobiel als met een gewone auto!

Over Brommobiel Utrecht

Brommobiel Utrecht is specialist op het gebied van brommobielen. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende brommobielen, met onder meer een brommobiel van Aixam. Al sinds 1995 verkopen wij brommobielen en we hebben dus alle kennis en ervaring in huis om u over een brommobiel van Aixam te kunnen adviseren. Goede service staat bij ons hoog in het vaandel en daarom kunt u van ons altijd veel persoonlijke aandacht verwachten, alsmede eerlijk advies.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de brommobiel van Aixam? Bel dan naar 030 – 2512638 om verder te informeren. U kunt ook contact opnemen per e-mail of via het contactformulier. Wij voorzien u graag van verdere informatie. Ook kunnen we een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bezoekadres

  • Brommobiel Utrecht
  • Nicolaasweg 68
  • 3581 VJ Utrecht

Contactinformatie